Špageti sa povrćem i kozjim sirom

Pripremite sebi i onima koje volite lagan i hranljiv obrok za letnje dane.

Kombinujte testeninu, povrće i beli kozji sir u kriškama  i uživajte. 

 

Musli sa jogurtom i voćem

Ukoliko želite lagan, ali hranljiv i vitaminima i minerlima bogat jutarnji obrok onda svakako treba da probate ovaj zdrav musli doručak sa sezonskim voćem i kozjim jogurtom.

Pogledajte recept i saznajte koliko se lako sprema!

 

Pogačice sa kozjim sirom

Ovaj jednostavni recept ostaviće vaše ukućane bez daha , a uz bocu dobrog belog vina ova efektna večera predstavljaće pravu malu gozbu za prijatelje. Lepršavo i lagano lisnato testo, karamelizovani luk, začini i kozji sir su harmonično ujedinjeni u ovom receptu.

TIKVICE PUNJENE KOZJIM SIROM

Vreli dani leta su nastupili. Obradujte svoje najmilije osvežavajućim, laganim jelom sa tikvicama i kozjim sirom. 

Doručak u čaši

Za zdrav i osvežavajući početak dana pripremite sebi doručak u čaši pun vitamina.Potrebno vam je svega nekoliko minuta. 

PAPRIKE PUNJENE KOZJIM SIROM

Izvanredan spoj ukusa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Ovaj jednostavni recept biće odličan i zdrav obrok Vašim ukućanima , a Vama će ostaviti dovoljno vremena da uživate u divnim sunčanim danima poznog leta.

Salata sa grilovanim kozjim sirom

Impresivna topla salata koja se može oslužiti kao predjelo ili kao lagani ručak sa prijateljima i porodicom. Predivan spoj ukusa svežeg i grilovanog povrća, začinskog bilja i grilovanog punomasnog kozjeg sira

Pogačice od heljdinog brašna sa kozjim sirom

Ovaj divni recept smo dobili od naše prijateljice Marije Marković na facebook stranici Kozari. Nama se mnogo dopalo, probali smo i oduševili se izvanrednim ukusom. Dodali smo i malo spanaća za još bogatiji ukus. 

Uživajte i vi... 

Ćureće grudi punjene kozjim sirom i sušenim paradajzom

Predstavljamo vam recept za gurmane ljubitelje kozjeg sira. Predivan spoj ćurećeg mesa, svežeg kozjeg sira i na suncu osušenih paradajza uz dodatak svežeg bosiljka ili majorana. 

Zapečena marinara sa maslinkama i kozjim sirom

Zapečeni marinara sos , ili paradajz sos sa maslinkama preko koga idu kriške kozjeg sira zapečen u rerni predstavljaće pravu gastronomsku gozbu za vašu porodicu ili goste. Zabrljajte prstiće umačući prepečeni baget u sočni sos i uživajte. Kako se priprema? Izvolite recept

Pogledajte video